Jak ktoś planuje wakacje na #wegry tylko nie wiem jak tam z restrykcjami, to śmiało może przyjeżdżać.
Jestem w Hajduszoboszlo i jest zajebiście.
Nie ma ścisku na maski, certyfikatów tez nie sprawdzają ( tylko na granicy ze Słowacją sprawdzają) ludzi na basenach bardzo mało, tym bardziej Polaków.
@kocurowy: poluzowali przepisy, ogólnie na granicach sk - hu aktualnie każdy ma wywalone. W sk wal na tranzyt, tak na prawde w tranzycie nie potrzebujesz zadnego badania ale musisz w 8 h uciekać z sk.
@zielonestopylucyfera: lecę na F1 za 2 tygodnie, dzisiaj właśnie będę wszystko załatwiał. Rozumiem że jakaś kontrola na polsko słowackiej granicy była?
@Just_Think_More: @zielonestopylucyfera: Też jadę na F1, tranzyt przez Słowację na pewno jest bez testu? Nie zdążyłem się zaszczepić i nie wiem czy wywalać 5 stów na ten test PCR
@xDgg jak pisałem wyżej miałem certyfikaty, jak jechałem wtedy czyli tydzień temu to sporadycznie sprawdzali, więc nie wiem jak to będzie w twoim przypadku.
Jestem w Hajduszoboszlo i jest zajebiście.
Nie ma ścisku na maski, certyfikatów tez nie sprawdzają ( tylko na granicy ze Słowacją sprawdzają) ludzi na basenach bardzo mało, tym bardziej Polaków.
#wakacje #wegry