@ferf676: oczywiście, Wolski z Kosowskim też top, nawet chrząkający Strejlau >>> Szpaku :| Przecież jakby oni wymienili Dara za jakiegoś Ćwiąkiego / kogoś z eleven to mieliby najlepszą obsadę w historii polskiej telewizji w takich turniejach ( ͡°ʖ̯͡°)
@Kielek96: #!$%@? Laskowskiego o jakichś starych piosenkarkach i powtarzanie słów przez Podolińskiego Darcie japy Borka i jąkanie się Węgrzyna Szpaka nie skomentuję, Juskowiak ostatnio żartowniś
Nie wiem co mi #!$%@?ło, ale na tym Euro najlepiej mi się słucha Iwańskiego (te jego #!$%@? ciekawostki przynajmniej dotyczą piłkarzy a nie jakichś niezwiązanych z futbolem postaci jak u Laskowskiego) i Wolskiego - ale on to w sumie standard.
#mecz #laskowski #euro2020 #pilkanozna
#!$%@? Laskowskiego o jakichś starych piosenkarkach i powtarzanie słów przez Podolińskiego
Darcie japy Borka i jąkanie się Węgrzyna
Szpaka nie skomentuję, Juskowiak ostatnio żartowniś
Nie wiem co mi #!$%@?ło, ale na tym Euro najlepiej mi się słucha Iwańskiego (te jego #!$%@? ciekawostki przynajmniej dotyczą piłkarzy a nie jakichś niezwiązanych z futbolem postaci jak u Laskowskiego) i Wolskiego - ale on to w sumie standard.