Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej, jestem dziewczyną i często przeglądam wasz tag #przegryw. Wy na serio jesteście jacyś dziwni, @herzyk_wieczorkiewicz wykonuje dla was naprawdę kawał dobrej roboty. Dzięki jej tekstom macie szanse na polepszenie swojego wizerunku, sprawa stanie się głośna. Zacznie się mówić o problemach z toksyczną męskością i jaki ma to wpływ na osoby z problemami. Serio część z nas feministek chce waszego dobra, prawdziwej równości. Nie zauważacie że wasze problemy wywodzą się z patriarchalnego wzorca kulturowego?? Tylko cały czas po niej jeździcie, szczególnie kilka toksycznych osób. Do tego ostatnio sam @wykopekbordo chciał wam pokazać że coś się uda w waszym życiu zmienić, człowiek z problemami chciał pokazać wam że poświęcając dużo energii, da się poprawić swój los. Robił to powolnie, planował krok po kroku was zmienić, a wy znowu go atakujecie. Wtórujecie na ataki toksycznej waszej części, dajecie poklask zwykłym zawistny ludziom którzy was ciągną na dół za sobą. Obrzucacie go łajnem bo obalił całe wasze śmieszne pigułki. Za nic macie badania naukowe. Mam nadzieję że weźmiecie sobie moje słowa do serca i zmienicie wasze przestrzeganie. A do toksycznej części atakującej osoby chcące wam pomóc zastanówcie się co wy robicie, i czy to czasem wy nie jesteście tymi złymi.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e305bec52352000b0bf5c8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 66
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: xDDDDDD
Weź przestań, bo pokazujesz, że śledzisz tag, ale zupełnie nie rozumiesz co czytasz. Nic do ciebie nie dociera.
Jeszcze pisanie jakoby feministki chciały w czymkolwiek pomoć mężczyznom xDDDDD
W tym samym zdaniu napisane, że to wina mężczyzn xDDDDD
Problemy mężczyzn są z winy mężczyzn i przyszła feministka im pomóc, ale to ich wina i mogą z tego wyjść jak to zrozumieją, dobra feministka.

XDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
sam @wykopekbordo chciał wam pokazać że coś się uda w waszym życiu zmienić, człowiek z problemami chciał pokazać wam że poświęcając dużo energii, da się poprawić swój los.

@AnonimoweMirkoWyznania: dzięki oszustwu mającym na celu wyłudzenie kasy? XD no nieźle nieźle, pomijając fakt że to normik zwykły był od zawsze.
  • Odpowiedz
Spoko blackpillowce są zbyt głupi, ich móżdżki nie ogarniają tego że sami zamykają się w bańce i później wychodzi takie towarzystwo wzajemnego walenia konia xD
  • Odpowiedz
część z nas feministek chce waszego dobr

@AnonimoweMirkoWyznania: Dlatego trzeba swoje dobra dobrze ukryć.

wywodzą się z patriarchalnego wzorca kulturowego

@AnonimoweMirkoWyznania: Bzdura. Patriarchalizm w wykonaniu słabych mężczyzn doprowadził do upadku cywilizację białego mężczyzny (młodzi myśla o samobójstwach, nie chcą się rozmnażać, julki puszczają się z murzynami). Taki paradoks - patriarchalizm bez rozsądku doprowadził do matriarchalizmu. Dziś kobiety mają większą moc (ale właśnie paradoksalnie - dzięki słabym mężczyznom. Bez mężczyn kobiety
  • Odpowiedz
Dobra japa tam zielonka, wiem że i tak nie skumasz tego co napisałem więc szczekaj sobie tam dalej

@Frezeek: szczeka to tam twój ojciec za ścianą idź z nim na spacer albo naysp mu karmy bo sądziedzi znow zadzwonią na bagiety i was eksmitują XD
  • Odpowiedz
Problemy mężczyzn są z winy mężczyzn

@Nemayu: Ale to prawda. To mężczyźni wybierają PiS, PO, czy inną lewicę.

Pamiętasz tego co go rozebrali i przez pola popędzili? To zrobili inni męzczyźni - to jest właśnie toksyczna męskość.
  • Odpowiedz