Aktywne Wpisy
PanL +15
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
iErdo +850
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
Niedawno nabyłem z moim różowym paskiem dom, niestety byli właściciele pozostawili w szopie i szklarni (około 10m na 3m powierzchni) różne pierdółki, śmieci, książki, stare radia itp.
Nie zabrali tego ani nie wysprzątali.
Czy ktoś orientuje się czy są jakieś firmy które chętnie przyjmą to za darmo, cała zawartość. Nie interesuje mnie co może być w środku nawet jak będą dolary i złoto.
Czy może wystawić to na olx jako coś za darmo i czekać aż ktoś się zgłosi?
Mamy jeszcze jakieś rzeczy na strychu i w przybudówce :/
Orientacyjnie koszt pozbycia się tego całego kalatajstwa to 5k PLN.
Miejsce nowego zamieszkania - Szczecin.
#dom #odpady #rozdajo #zadarmo #sprzatanie
@kaien: Tyle aż wyniesie kontener na jeden dzień?
Na oko meble nawet po rozłożeniu i cały syf zajmą około 5 do nawet 15 metrów sześciennych jak nie lepiej.
Ceny na rynku są różne, na tą chwilę znalazłem firmę z kontenerami 5 m3 za 700 PLN.
Jest to i tak nie mały bonus od poprzedniego właściciela, wyrzucając w
Meble jak w dobrym stanie to wypróżnione może ktoś by zabrał