Ja #!$%@?, ale się mnie pieniądze nie trzymają. Tak pomyśle ile tego poszło to o ja cię kręcę #pieniadze #oszczedzanie #przegryw Może jakieś protipy jak zapakować nad tym?
@matejusz_po_prostu: To już musisz do siebie dopasować. Ja raz w tygodniu wstukuję na podstawie konta bankowego bo zazwyczaj płacę kartą. I tyle łatwiej mam, że zazwyczaj całe zakupy zaliczam do jednej kategorii (np. spożywcze, ubrania...)
@matejusz_po_prostu ja po każdej wypłacie przelewam część wypłaty (w moim przypadku 1/3) na oszczędnościowe. Resztę wydaje tak jak chce, jak przed kolejną wypłata coś jeszcze zostanie to też przelewam te resztki na oszczędnościowe.
@matejusz_po_prostu zarabiam 4.3k na rękę (czasem wpadnie jeszcze stówka czy dwie za nadgodziny), z czego 1500 co miesiąc odkładam. Jak masz mniejszy budżet to wiadomo że kwota powinna być proporcjonalnie niższa.
@Mrs_Red: no ja nie mam stałego dochodu, ciężko to jakoś z głową rozplanować. Bo są dni że nic nie wydaje przez długi okres, a są ze trafia się że parę stówek leci codzien
#rosja #wojna #ukraina Ale trzeba przyznać to, że nawet jak Rosją przegra ta wojnę, w co szczerze wątpię, to i tak prawdę mówiąc walczyła przeciwko całemu Arsenalowi NATO, a nie tylko jednemu krajowi ukrainie, co potwierdza tezę o tym, że jednak jest jedną z silniejszych armii świata..
#pieniadze #oszczedzanie #przegryw
Może jakieś protipy jak zapakować nad tym?
Komentarz usunięty przez autora
Jak masz mniejszy budżet to wiadomo że kwota powinna być proporcjonalnie niższa.