Aktywne Wpisy
montezuma71 +21
To jest chyba najbardziej wstydliwy post w moim życiu.
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na
HerlockSholmes +18
link:
https://noizz.pl/nauka-i-technologia/hack4girlz-inspired-by-sexify-zwycieski-projekt-zmieni-jezyk-internetu/5x57h5e
#programowanie #naukaprogramowania #programista15k #bekazlewactwa #heheszki #gownowpis
@becvvv: "obraliśmy"? czemu tak bezczelnie propagują odmianę w formie męskiej dyskryminując kobiety? przecież to same dziewczyny robili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszystkie problemy rozwiązane, nie ma już kwestii głodu, jak jeszcze 10 lat temu. Niewolnictwo na bliskim wschodzie to również przeszłość. Ludzie pracuja po 6 godzin dziennie i mają z tego takie benefity, że resztę czasu przeznaczają na hobby i siedzenie z rodziną. Wojen nie znamy już od dekad, a ostatni przestępca jakiego mamy w zakładach karnych właśnie dokonuje żywota.
Oto czas rozwiązywania nowych, mniej