Aktywne Wpisy

Panitsch +624
Kochani, dzisiaj dla mnie wielki dzień, albowiem żenię się. Z tej też okazji organizuję spośród plusujących małe #rozdajo w postaci butelki wódki weselnej. Z oczywistych względów udział biorą tylko osoby pełnoletnie. Zwycięzcę wylosuję w poniedziałek rano i w poniedziałek nadam paczkę na swój koszt. Chciałbym z tego miejsca również podziękować @UszatyBloger, który może nie bezpośrednio, ale poprzez swoje wpisy i filmiki pomógł mi wejść do świata mody. Wcześniej
źródło: obraz_2024-08-17_110231377
Pobierz
Szarmancki-Los +93

![Polska testuje syndrom migracyjnego gotowania żab [ANG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4b2d28e4af83cf59a5c1f3bb92fe815b0d112c85476cee3324b188aa04f85166,q80.jpg)
chcialbym zrobić taki dysk sieciowy (?) ktory pozwoli mi po skonfigurowaniu aby dane z telefonow i pewne foldery w komputerach automatycznie robily kopie na ten dysk. Fajnie byłoby gdyby te dane rowniez mozna byłoby ogladac np na TV ( jesli chodzi o zdjecia np z telefonu ).
Czy to jest wlasnie NAS? Jesli tak, jaki polecacie? Uzytkowanie typowo domowe, nie jestem zadnym informatykiem, wiec latwosc w obsludze tez by sie przydala:)
Dzieki za helpa
#komputery #informatyka
Oglądanie to dlna się nazywa
Kup qnap lub synology.
Najlepiej od razu na dwa dyski. Co by mieć backup.
Nie wiem jak synology ale w qnap może jeszcze wysyłać dane do Amazona do chmury za darmo. Dopiero jak się okaże że ich potrzebujesz to wtedy płacisz.