Wpis z mikrobloga

Ogólnie wolę pepsi, ale wydaje mi się, że zepsuli smak bardziej pepsi niż coca coli

@djtartini1: Mi się Coca Cola mniej słodsza wydaje i taka bardziej mdła. Na początku myślę "spoko, pewnie mniej cukru dali i jest zdrowsza" a tu #!$%@?, cukru tyle samo XD

A z bezcukrowych to Pepsi Max najlepsza. Ona ma smak najbardziej zbliżony do słodzonych cukrem, zwłaszcza dobrze schłodzona, a kcal całe zero.
  • Odpowiedz
@skitarii: coca cola jest odrobine mniej slodsza. Najwieksza oznaka #!$%@? smaku jest to ze lecisz do pepsii bohehe pepsi slodziutkie zoba jakie pyszne kola to nie slodka a zoba jaka pepsi slodziutka no co slodsza co mowilem ze slodsza wiadomo jak slodsza to lepsza hehehe sorry e tak wlasnie wyglada kazdy argument kazdego fanboja pepsi
  • Odpowiedz
coca cola jest odrobine mniej slodsza. Najwieksza oznaka #!$%@? smaku jest to ze lecisz do pepsii bohehe pepsi slodziutkie zoba jakie pyszne kola to nie slodka a zoba jaka pepsi slodziutka no co slodsza co mowilem ze slodsza wiadomo jak slodsza to lepsza hehehe sorry e tak wlasnie wyglada kazdy argument kazdego fanboja pepsi

@Frygus96: No Coca Cola jest mniej słodsza, a cukru ma tyle samo. Do tego jest bardziej
  • Odpowiedz
Właśnie o tym piszę, jak robaki sie pchają bo tam 1 gram słodsze xD jak mrówki do cukru #!$%@? xD

@Frygus96: nie jeden gram, tylko 0,4 g, czyli mniej niż 4%.

Po prostu Coca Cola z tej samej ilości cukru robi dziadostwo w porównaniu do Pepsi, a ty się jeszcze tym jarasz XD
  • Odpowiedz
@skitarii: Ja po prostu nie jestem jak plebs który leci tam gdzie słodziej. Dla mnie to gówno jest po prostu za słodkie, poza tym oba napoje to dziadostwo ale jak juz mam kupuc to kupie cole żeby nie jebnąć na zawał od cukru po 2 łykach, to takie typowe że ludzie wolą coś co jest słodsze, dlatego nazwałem was plebsem. Ale to raczej okaz niewyrafinowania i braku gustu. No offence
  • Odpowiedz
Ja po prostu nie jestem jak plebs który leci tam gdzie słodziej. Dla mnie to gówno jest po prostu za słodkie, poza tym oba napoje to dziadostwo ale jak juz mam kupuc to kupie cole żeby nie jebnąć na zawał od cukru po 2 łykach, to takie typowe że ludzie wolą coś co jest słodsze, dlatego nazwałem was plebsem.

@Frygus96: przecież to ty jesteś dzbanem, bo kupujesz to samo, tylko
  • Odpowiedz