Aktywne Wpisy
Salido +252
Minął 24. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
132 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
139 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
132 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
139 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Kam_sekwaw +1531
Wołam plusujących poniższych treści:
https://wykop.pl/wpis/77017987/plusujacych-zawolam-za-dwa-tygodnie-jak-dostane-od
Pulsujących zawołam do 31 lipca. ( ͡° ͜ʖ ͡°
https://wykop.pl/wpis/77017987/plusujacych-zawolam-za-dwa-tygodnie-jak-dostane-od
Pulsujących zawołam do 31 lipca. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Mirki, wytłumaczcie mi moją sytuację… bo nie wiem czy jest ze mną źle czy też jeszcze jest nadzieja…
Od mojego ostatniego związku tudzież, poważnej relacji minęły już prawie 3 lata, sam powoli dobijam do 30 i nadal nie potrafię tego poukładać w jedną spójną całość dlaczego mi nie wychodzi… szukam dziewczyny a właściwie to już kandydatki na żonę ze wszystkimi plusami i minusami i zaczyna mnie już to powoli irytować. Sam mam ponad 1.8m z twarzy 8/10 z budowy 6/10 taki trochę Etiopczyk. Zarabiam w miarę ok, w sumie to dużo jak na polskie standardy, mam mieszkanie, samochód i zero zobowiązań. Więc wydaje mi się, że powinienem być lepszym „towarem” nawet od programistów. Sam pracuje jako PM na różnych budowach. I nie żyje źle.
Jak znajdę jakaś dziewczynę, która mi się podoba i jest w miarę inteligenta i ogarnięta i proponuje jej wyjście na kawę to przestaje odpisywać… nie wiem co robię źlę.
Nie szukam #divazwykopem ani tego typu… nie wiem czy powinien obniżyć swoje wymagania i brać co idzie byle szło( ale wiem, że będzie wtedy ch….) czy tez czekać w longu na taką jaką chce.
Nie umawiam się z dziewczynami z pracy, bo oddzielaniem prace od domu. Nie umawiam się ze studentkami bo szkoda mojego czasu.
Ostatnio zagadałem do dziewczyny 10/10 taką jaka była by ideao ale co po wymianie dość dużej ilości wiadomości napisałem, że chciałbym ją poznać i zaproponowałem kawę i nic…. Koniec konwersacji…. Czy to niedojrzałość emocjonalna aby napisać „nie” , „sorki nie jesteś w moim typie” sam już nie wiem dokąd ten świat i te panny idą ???
#tinder #instagram #divyzwykopem #przegryw #lifeisbrutal
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ccb6e0c75928000a729a7a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
W jaki sposób z nimi piszesz? Jeśli beznamiętnie, nie generując emocji to być może po prostu nie są w stanie zauroczyć się, spróbuj flirtować, mniej prowadzić rozmów codziennych typu jak Ci mija dzień, myśle, ze może zadziałać
Drugie pytanko: czy faktycznie jesteś 8/10 z wyglądu?
Spróbuj z piwem :)