Wpis z mikrobloga

Polska patola żądna krwi...
Dobrze ktoś to pode mną ujął
Tak się składa że robiłem sobie wycieczkę rowerową i przypadkiem przejeżdżałem obok tego sławnego w Sosnowcu zakładu optycznego i ciągle podtrzymuję to samo że o ile do sposobu prowokacji nie mam wyrobionego zdania to jestem przeciwny latania po małych mieścinach czy wsiach, nawet w mieście na osiedlu wszyscy się znają gdzie z automatu rodzina czy znajomi zatrzymanych są trędowaci, obmawiani i pewnie wytykani palcami.
Tak reaguje polska patola która agresję wyładowuje na ścianie ale następnym razem mogę to być ja lub ty bo ktoś tam kiedyś zauważył że uciąłeś sobie parominutową pogawędkę z późniejszym zatrzymanym albo pożyczałeś mu kabli i pomagałeś odpalać auto...
#ecpu
zombine - Polska patola żądna krwi...
Dobrze ktoś to pode mną ujął
Tak się składa ż...

źródło: comment_1623871794IDqYCVR44YuF1PuBYzsxZQ.jpg

Pobierz
  • 5
@burgundu: wytłumaczę jakbym mówił do małpki kapucynki. Niech przyjadą, dojadą i oddadzą psiarni a nie robią szopkę na pół gminy albo pod domem pół godziny
Poza tym trzeba mieć zryty łeb żeby jak jakiś rezus rżyć i kamerować krocze typa który zeszczał się i beczy. To ogląda dzieciarnia i seby dopijające czwartego harnasia. Wielki mi spektakl a typ dostanie 48h i tak z wolnej stopy będzie zeznawał.