Aktywne Wpisy
PolishPsycho +37
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +68
#!$%@? właśnie zakupiłem BTC na emeryturę ᶘᵒᴥᵒᶅ
BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto („BTCE”)
BTCE są obligacjami na okaziciela emitowanymi na mocy prawa niemieckiego, które są zabezpieczone bitcoinami zdeponowanymi u depozytariusza w celu ich przechowania.
Produkt nie ma ustalonego terminu zapadalności.
Bitcoiny zdeponowane do zabezpieczenia BTCE przechowywane są instytucjonalnie przez BitGo Trust Company Inc
Opłaty wysokie 2% rocznie
https://www.mdm.pl/addstatic/kid/DE000A27Z304.pdf
#etf #kryptowaluty #emerytura #oszczedzanie
Podziękował...
Komentarz usunięty przez autora
Dobre bo nieopodatkowane, o ile Tusk nie wróci do władzy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze możesz zwrócić "złodzieju i spekulancie jeden"
1. To jest twoja własność, anie jakieś Zuscoiny.
2. Ustawa o IKE/IKZE powstała w ramach dostosowania się Polski do standardów unijnych w 2004. Polski rząd kładący łapę na tych kontach naraziłby się KE, czyli w Januszowym mniemaniu stałby się antyunijny, czyli prorosyjski - polityczny strzał w kolano.
3. Każdy zdąrzy z tego wypłacić/zamknąć to, zanim cokolwiek zdążą z tym zrobić.
Pomyliłeś mnie z kimś i robisz sobie ze mnie wroga.
Opanuj się ( ͡° ͜ʖ ͡°) idź znajdź tego z kim chciałeś się kłócić