Poniedziałek, jest noc, a mimo to spermiarze przelewają swoj ciezko zarobiony hajs p0lkom na showupach czy innych onlyfansach, po to zeby rano wstac do januszexu i znow na nie #!$%@?ć. Jezu jak ja gardze simpami którzy to robią. Jeżeli ty który to czytasz przelewasz siano na donejty dla e-kuref to wiedz o tym, ze jesteś nic nie wartym gównem #przegryw #p0lka
@MisterTwister: a potem takie typy narzekają na tych co płacą #!$%@? za seks, może i mechanicznych seks ale 100 razy bardziej wart niż te simpowanie żeby zobaczyć skrawek ciała dojarki
@MisterTwister: szkoda strzępić ryja. Natomiast z tego co wiem średnio na prostytuowaniu się na OnlyFans zarabia się 140$ miesięcznie. Zarobki na platformie rozkładają się podobnie jak w show-biznesie, top zbiera zgarnia znaczną większość siana.
@swiety_spokoj: Zabrzmie jak komuch ale na spermiarzy powinni #!$%@? 80% podatku od dochodu skoro nie potrafią swojego hajsu uszanować i wspierają promowanie e #!$%@? przez co ego p0lek rosnie do niewyobrazalnych rozmiarow. Tak, dupsko mnie piecze niesamowicie
#przegryw #p0lka