Wpis z mikrobloga

@esko Działa, ale nie trać czasu na polski i skontaktuj się z support chatem na amazon.com. Na polskim mnie odesłali z kwitkiem na amazon.de, a tam kontakt był tak ukryty, że do teraz nie wiem gdzie jest. Na .com spytali tylko o numer seryjny i wyłączyli w mniej niż 5min.
@polskicichowski Może to zależy na jakiego konsultanta trafisz, ze 2-3 tygodnie temu te reklamy wyłączyłem. Napisałem też formułke, że mieszkam w polsce i nie moge skorzystać z ich ofert, może to było kluczem ¯_(ツ)_/¯. Spróbuj jeszcze raz miras bo to nie tak, że tylko mi się udało, ale jeszcze ktoś zauważył mój wpis i jemu tak samo wyłączyli robiąc to co ja.
@esko napisałem do suportu z pozycji kindla że nie chcę reklam, po kilku minutach dostałem info na mail żeby zrestartować kindla, po restarcie był bez reklam. Napisałem do nich po polsku.
@esko: dwa tygodnie temu "sposób" działał. Kontakt na amazon.com, na czacie. Kindle kupiony na allegro
@Ankieciarz: ode mnie akurat konsultantka nie chciała numeru seryjnego urządzenia, tylko maila na który jest zarejestrowany czytnik i adres bilingowy który mam na amazonie.