Wpis z mikrobloga

A pamietacie jak xboksiarskie trolle mowily, ze Dualsense to gowno i zaden tworca third party nie bedzie wspieral tego chlamu ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Na szczescie tworcy Metro Exodus ich nie sluchali ( ͡ ͜ʖ ͡)

#ps5 #sony #playstation #dualsense
stormkiss - A pamietacie jak xboksiarskie trolle mowily, ze Dualsense to gowno i zade...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Megawonsz_dziewienc: no do multi to sie nie nadaje i nikt o zdrowych zmyslach tego nie uzywa ;). Ale, DOBRZE zrobione wibracje tokompletnie cos nowego i wypasnego. Nie wyobrazam sobie jak wiele bym tracil grajac w Astro's Playroom czy Wreckfest bez tychze. To jest najwiekszy problem Sony, nie da sie tego opisac slowami, pandemia sprawila, ze malo osob moglo sprawdzic co to znaczy czus spust w pistolecie, deszcz kapiacy na parasol
  • Odpowiedz
  • 0
@wragx O kurcze, komuś popsuł się pad, który od ręki wymieniają na gwaramcji. To musi znaczyć że DualSense jednak nie są fajne :(
  • Odpowiedz
@greven: mnie już od ps4 się psuł, nawet nowy ze sklepu potrafił w ciągu tygodni (drift), a 360 to mam do dziś bezawaryjny. Do tych wibracji od początku byłem sceptyczny i nie dziwi mnie to, że wielu ludziom tak szybko to R2 zaczyna latać. :P No jak dla mnie to te padziki od Sony nie są fajne przez to.
  • Odpowiedz
  • 3
@wragx Ja przez trzy lata miałem od początku dwa pady i nic im się nie działo. Drift u ludzi w padach występował, bywa, jak na gwarancji to do serwisu i styka. Haptic a problem z R2 to dwie różne sprawy, więc chyba nie do końca wiesz o czym piszesz. Korzystam od lutego i nie wyobrażam sobie teraz pada bez haptic i adaptive triggerow. Ale jak ktoś nie korzystał to może być
  • Odpowiedz
@greven: ja tylko piszę to, o czym przeczytałem w Internecie od użytkowników tego kontrolera. ¯\_(ツ)_/¯ spoko, że wam działa, ale ja nie mam dobrych doświadczeń z kontrolerami od Sony i mnie po prostu to nie przekonuje. Jakoś L2 ludziom nie lata.
  • Odpowiedz