Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
Grałem na #xboxseries i nie uświadczyłem większych błędów a te które były nie wybijały się szczególnie na tle konkurencji. Niestety jest kilka rzeczy które bardzo mnie zawiodły.
1 poziom trudności ( trudny) to żart, mniej więcej od połowy ginie się tylko przez zamyślenie. Mimo że grałem hakerem to po wymaksowaniu jego drzewka bardziej biegałem z lewolwerem bo używanie hackow jest jak granie na kodach.
2 dziwne luki fabularne. Mam wrażenie że było więcej misji z Jackiem. Jestem przekonany że jeden wątek jest przygotowaniem pod dlc. Mimo że starałem się na jedną misje fabularna wypełniać kilkanaście pobocznych i tak bardzo szybko powitał mnie komunikat o drodze bez powrotu. A potem sam epilog był szybki i szczerze nie za bardzo pasujący do mojego V. Miałem ciągle wrażenie że gram w produkt z którego bardzo dużo wycięto. Bardzo polecam tą grę ( być może najlepszą w ostatnich latach) jednak bardzo szkoda że dostaliśmy półprodukt, wybitny i w wielu miejscach genialny jednak ciągle półprodukt.
@orzel1987: nie no kolego, zaraz zostaniesz uświadomiony, że takiego zdania mieć nie można bo nie.
A ja nie przypominam sobie żebym napisał żenujący komentarz.
@PonuryKosiarz: to twoje zdanie. Moim zdaniem to co najważniejsze w rpg, czyli fabuła, klimat uniwersum i wybory jest na najwyższym poziomie. Co do straszenia hejterami, to chociażby ostatnio po tym jak wrzuciłem skopiowany z reddita obrazek o wyborach w grze jeden user stworzył o mnie
@orzel1987: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@orzel1987: cieszę się, na pewno cdprojekt liczy na takich graczy bardziej niż kiedykolwiek xD
Powiem milszy wariant- jeszcze dużo ciekawych i dobrych gier przed tobą ( ͡~ ͜ʖ ͡°).
A odnosząc sie do reszty postu- też jestem zdania, że gra jest nie pełna fabularnie, niestety nie umiem w pełni określić które miejsca potrzebowały by największego uzupełnienia. A względem epilogu- patrzyłeś