Wpis z mikrobloga

Wylądowałam w Lublinie, ludzie wstali wyjąć bagaże ze schowków. A stewardessa każde wszystkim Usiąść w samolocie i nie wyciągać bagażów, bo wkracza policja i zabiera pasażera z siedzenia 29 :D no i czekamy na policję #uk #lublin
  • 31
  • Odpowiedz
@Voltix: Już dawno i nie prawda, a szkoda. Mając wyrok w Polsce sprowadzanie do polski takiego delikwenta z uk kosztuje mniej więcej 150k, także nam się to nie opłaca, przecież sam może wrócić ryanairem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Euthymol @duzeelobenc @Paula_pi @CinoFCJ @jaredsolo Koleżanka Norweżka lecąc z Holandii do Norwegii czekała na start godzinę, zaczynała się już druga godzina postoju na płycie lotniska, martwi się bo miała psa w klatce w strefie bagażowej ...az wchodzi grupa antyterrorystyczna w pełnym uzbrojeniu, podchodzą do arabskiej karnacji typa na fotelu za nią, zgarniają i wychodzą xD

Już dawno i nie prawda, a szkoda. Mając wyrok w Polsce sprowadzanie
  • Odpowiedz
  • 0
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo no tak, bo teraz trzeba na wszystko mieć zdjęcia i filmiki :) inaczej zarzutki xD
Koleś siedział z tyłu, rząd 29. Czy A, czy B, czy C, czy D, czy E, czy F nie wiem, bo siedziałam z przodu. Ludzie wstali, żeby wyjąć bagaże, a ze trzeba było delikwenta wyciągnac, kazano nam usiąść. Powiedziano jaka sytuacja, weszło 3 strażników/policjantów, skuli go i wyszli.
Jak nie wierzysz to zadzwoń do straży
  • Odpowiedz