Wpis z mikrobloga

Po pół roku postanowiłem zainstalować tę grę ponownie z nadzieją że ją naprawili. Pograłem 2 godziny i w samym środku walki fps spadły z 70 na 15... i tak zostało. Tak, problem z płynnością tej gry wciąż jest nienaprawiony. Widzę że na forum nVidia też o tym piszą ludzie którzy mają najnowsze sprzęty. Nigdy więcej nie kupię gry od Ubisoft. A na pewno już nie w ich sklepie, w którym nie da się zrobić zwrotu...

#assassinscreedvalhalla #ubisoft #gry #valhalla
  • 3
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kRz222: Ostatnia grą kupiona przeze mnie od Ubi było R6(a ona ma z 6 lat xD) . Patrząc na to jak się gubią przy niej to gry od nich trzeba albo czekać na koniec procesu napraw albo omijać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Przegrywek123: a bo generalnie Ubisoft wpadł na genialny pomysł. Nie chcieli korzystać ze sterowników windowsowych do kontrolerów więc napisali własne. To też miałem tak samo tylko inaczej. Ja mam oryginalny pad Xbox 360 z adapterem M$ do PC. Więc sterowniki do niego są już na start systemu.

Żeby korzystać z kontrolera w grze musiałem go uruchomić w aplikacji przed włączeniem gry. Jeśli włączyłem kontroler jak gra była włączona to gra się