#filmy Mircy szukam filmu, dosyć stary, pewnie lata 90. Jest tam taki motyw, że kobieta tankuje na stacji i teraz nie pamiętam dokładnie (albo są dwa filmy z tym motywem).. I albo wystraszyła się goscia na stacji i zaczęła #!$%@? bez płacenie, albo kierowca tira za nią jechał i mrugal światłami, a ta wystraszona #!$%@?ła. Finalnie w obu przypadkach sprowadzało się to do tego, że miała na tylym siedzeniu schowanego mordercę i obaj panowie chcieli ją o tym poinformować.
@nekoenjoyer był był, w przypadku tego kolesia ze stacji to był motyw, że on ja do środka zaprosił że niby nie mogła zapłacić czy coś albo ją do telefonu poprosił i jak podeszła do słuchawki to było tylko beepanie, nie pamiętam dokładnie..
@nekoenjoyer: @sumex: Sumex nie oznaczyłeś mnie więc nie wiedziałem ale sam odszukałem filmu i masz rację, to film Urban Legend (Ulice strachu) z 1998 roku
Mircy szukam filmu, dosyć stary, pewnie lata 90. Jest tam taki motyw, że kobieta tankuje na stacji i teraz nie pamiętam dokładnie (albo są dwa filmy z tym motywem).. I albo wystraszyła się goscia na stacji i zaczęła #!$%@? bez płacenie, albo kierowca tira za nią jechał i mrugal światłami, a ta wystraszona #!$%@?ła. Finalnie w obu przypadkach sprowadzało się to do tego, że miała na tylym siedzeniu schowanego mordercę i obaj panowie chcieli ją o tym poinformować.
Komentarz usunięty przez autora
Urban Legend
(Ulice strachu) z 1998 roku