Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +93
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
InnyWymiar90 +59
Chyba jeszcze nie było #pokazplecy xd
Taki nasz programista, to nawet nie jest taki inżynier z Niemiec co ma dom, nowe kombi disla, żaglówkę w porcie.
Ubóstwo polaków zarabiających minimalną czy też średnią to jest coś co trzeba zmienić, a nie usuwać klasę średnią jaką są przedsiębiorcy.
Ale nie ma co strzępić ryja bo dobrze to wiecie.
Ja mam kontr-propozycję bo chyba zapomniano o raporcie NIK z piątku.
Podanie się do dymisji całego rządu oraz trybunał stanu dla Morawieckiego, Sasina i innych uwikłanych w wybory które się nie odbyły.
Słusznie że się bałem co oni wymyślą.
#nowylad
@JesusOfSuburbia: funkcjonowało w latach 70, trochę w 80,.. było dawno i minęło.
Komentarz usunięty przez autora
@hekktik: Testoviron miał racje, dla was to jest niewyobrażalne bogactwo...
Zrozumcie, że to właśnie przedsiębiorcy was jebią na kasę, a nie państwo.
Ten mityczny programista 15k, zgodnie ze światowymi stawkami rynkowymi powinien zarabiać 30k.
To jest 15 tysięcy które kradnie "uciśniony" przedsiębiorca wykorzystując wynikającą z historycznych zaszłości słabość polskiego państwa (lub innych wschodnich krajów), a nie żaden rzekomo tyraniczny rząd...
@hekktik: no i teraz zamiast uwolnic ten #!$%@? kraj zeby ludzie troche mieli czasu na wzbogacenie. Rozwniecie firm rodzinnych. To #!$%@? NIE! Lepiej przykrecic zeby czasem ktos nie zaczal dobrze zarabiac. A TFU!