Wpis z mikrobloga

Jeśli macie jakiś problem z kontem PSN i chcecie dzwonić na infolinie Playstation Polska to stanowczo odradzam to jest jakaś parodia, pytałem tu ostatnio o usuwanie licencji na gre z Ps Plusa i to co się tam odwala, to jakaś masakra, odradzam w uj. Od 2 tygodni dostaje jakieś bezsensowne odpowiedzi jakby totalnie nie kumali o co chodzi XD
#ps4 #ps5
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@camos: czyżby problem z bfv? Mi się kończy ea play w lipcu i jak kiedykolwiek przyjdzie mi do głowy żeby znów opłacić to myślę że to zrobię na innym koncie i wtedy nie będę miał problemu z licencją
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy: a jakby jakims cudem w koncu to zadzialalo np za miesiac mi usunie to i tak pudelko deus exa chodzi po 2 dychy to wywalone mam, wiem tylko zeby nie korzystac z ich pomocy, bo nie pomoga, a tylko zjebia
  • Odpowiedz
@camos ostatnio dzwonię, żeby wyjaśnić kwestię season passa do Nioh 2, bo sony średnio jeszcze umie we wsteczną kompatybilność i straszny tam jest #!$%@?. ogólnie chodziło mi o to, czy po zakupie season passa i darmowym upgradzie dodatków do wersji ps5 nadal będę je mial w wersji ps4 bo chcę wbić 2x 100%. po 15 minutach na linii i tłumaczeniu babie w kółko o co mi chodzi mówi tak:

-wie pan,
  • Odpowiedz
@mankosky: nie ma co, ci ludzie tam nie wiem od czego sa, info szukac tylko w necie a jak potrzeba ingerencji w konto to lepiej se podarowac temat, bo te zjeby nic nie umieja
  • Odpowiedz