@#!$%@? weganie i ich paranoja że niby coś zmieniają xD nikt nigdy chyba na rzeźni nie pracował lub na dziale mięsnym, ile się tego #!$%@?, ich "poświęcenie" jest tyle warte co piasek z Sahary (✌゚∀゚)☞
@v1lk: Poczytaj sobie jak rezygnacja coraz większej liczby osób z nabiału w stanach, przyczyniła się do upadku przetwórni i farm. Zmiany się pojawiają, po prostu są bardzo stopniowe. To nie tak, że nagle cały świat stanie się wegański XD
@v1lk: Poczytaj sobie jak rezygnacja coraz większej liczby osób z nabiału w stanach, przyczyniła się do upadku przetwórni i farm. Zmiany się pojawiają, po prostu są bardzo stopniowe. To nie tak, że nagle cały świat stanie się wegański XD
Ale brednie kolego, nie rezygnacja tylko obniżony popyt przez zamykanie restauracji i knajp, z ziemniakami jest ta sama sytuacja, nie ma to nic a nic wspólnego ze zmianami w diecie
@wespazjan poza tym, mięsożercy nie zmienisz, wszystkożercy tymvardziej, ludzie którzy "walczą" swoją dietą o życie zwierzątek i reszty to banda ludzi którzy mało widzieli na świecie, a przedewszystkim nie wiedzą co to bycie głodnym ( ͡~ ͜ʖ͡°) I od tego zaczyna się #!$%@? w głowie i darcie mordy na wszystkie strony.
Poza tym, jesz to jedz, nie jesz to nie chwal się tym na cały świat bo
@wespazjan taa pewnie, widziałeś programy z USA i innych krajów jak na masową skalę #!$%@?ą ziemniaki przeznaczone oryginalnie na frytki? Setki ton idzie w ziemię i nawet nie da się tym zwierząt karmić, a to tylko ziemniak, dolicz do tego cała mase "menu" i wyjdzie ci "a'la weganizm" w natarciu, za rok/dwa się ustabilizuje i będą produkować jeszcze więcej ( ͡º͜ʖ͡º)
@wespazjan ale co ja mówię czy masz rację czy nie? Chcesz to jedz trawę, sałatki, i inne wegańskie cuda, co mnie to w ogóle obchodzi, tylko nie #!$%@? proszę ja ciebie że nagle po tysiącach lat żarcia mięsa ludzie przestaną je jeść bo komuś się #!$%@?ło w głowie I myśli że uratuje kilka zwierzątek └[⚆ᴥ⚆]┘
Jedyną różnice jaką wprowadza weganizm to dla kogoś kto to kupuje
@v1lk: Tu nie chodzi o weganizm, ta Spurek i Zandberg to zwykli hipokryci którzy do zdjęcia są weganami, ale w domu kiełbasę toruńską #!$%@?ą aż im się uszy trzęsą. To jest zwykły lans na weganina, znam kilku wegan i "odłamowców" i oni się tym nie chwalą na każdym kroku że "właśnie spijam sojowe latte". Weganizm i pochodne jest spoko, byłem na takiej diecie jakiś czas bo chciałem spróbować i rozumiem to.
#spurek #orlen #lewackalogika #polska
#polityka
Ale brednie kolego, nie rezygnacja tylko obniżony popyt przez zamykanie restauracji i knajp, z ziemniakami jest ta sama sytuacja, nie ma to nic a nic wspólnego ze zmianami w diecie
Poza tym, jesz to jedz, nie jesz to nie chwal się tym na cały świat bo
Jedyną różnice jaką wprowadza weganizm to dla kogoś kto to kupuje
To jest zwykły lans na weganina, znam kilku wegan i "odłamowców" i oni się tym nie chwalą na każdym kroku że "właśnie spijam sojowe latte".
Weganizm i pochodne jest spoko, byłem na takiej diecie jakiś czas bo chciałem spróbować i rozumiem to.