"Gorilla Glass" w HTC 8S, telefon wypadł mi z kieszeni kiedy szedłem po domu, upadł z wysokości.. metra na dość sprężyste panele, żaden beton, cała przednia szyba popękana. Teoretycznie uszkodzenie z winy użyszkodnika, jest sens wysyłać na gwarancję, czy poleci ktoś jakieś szkło z aliexpresów? ;D
@desygnat: ale bez żartów, w tych samych warunkach często szklanka przeżywa upadek. Obawiam się tylko, że tutaj jest do szkła podklejony dotyk, a gdybym chciał wymieniać to musiałbym lcd+dotyk+szkło a to już by kosztowało :< dotyk i lcd działa dobrze ;D
@Sn3jku: telefon upadł czułem punktem. Np jego kant i poszło. Pech nad pechy bo juz w życiu nie jeden telefon miałem z dotykiem i nie raz z różnych wysokości spadały. Jedynie iPod nano 6gen spadł z 50cm i się roztukl. Rzucilbym specjalnie to pewnie nawet ryski by nie bylo
Zamiast się rozwijać, zwiększać swój komfort życia, kolonizować kosmos, to homo sapiens nadal morduje się nawzajem w imię urojonych, religijnych guseł i kresek na mapie. #!$%@? świat.
"Gorilla Glass" w HTC 8S, telefon wypadł mi z kieszeni kiedy szedłem po domu, upadł z wysokości.. metra na dość sprężyste panele, żaden beton, cała przednia szyba popękana. Teoretycznie uszkodzenie z winy użyszkodnika, jest sens wysyłać na gwarancję, czy poleci ktoś jakieś szkło z aliexpresów? ;D