Wpis z mikrobloga

#studbaza #pisanieprac

Jak myślicie, czy układ taki, że powiedzmy układ rozdziałów i pod rozdziałów wygląda mniej więcej 1-6 2-3 3-6 4-3 , to jest bardzo źle? Niby nie są po równo każdy, ale jakaś symetria jest :3 Mam nadzieję, że promotor się zgodzi, bo nie wiem jak inaczej te tematy podzielić... A drugie to będzie gorzki żal lub #tylewygracczytyleprzegrac . Myślałam, że nie będę miała o czym pisać i ledwo wyprodukuję 35 stron, a tu kurde pisanie aż za szybko idzie i już mam wrażenie, że nie starczy mi stron ;_;
  • 14
  • Odpowiedz
@Dariel: No mam nadzieję, że mi wybaczy :/ Ale to luzak, pewnie się ucieszy, że przez tyle różnych teorii przebrnęłam i coś się nauczyłam :P

@nogi: Mam nadzieję, że nie będę musiała i tak nie wezmę sporo rzeczy pod uwagę.

@tHoePs: to dobrze :) poprawia mi humor :P @effectowny: przeczyta :3
  • Odpowiedz
@nogi: za dużo tej masy :P we wtorek będę gadać z promotorem, zobaczym :P mi się wydaję, że trochę za mało teorii, ale on powiedział, że bez sensu pisać o teorii, skoro to i tak tylko przekopiowywanie tekstu :P
  • Odpowiedz
@WykopToKolkoWzajemnejAdoracji: No ja tego wstępu też nie mam niewiadomo ile, może z 1.5 strony góra 2, także mnie nie zbawi pozbycie się tego :P Najgorsze jest to, że nic sama nie wykonuję, mam na myśli jakieś badania czy coś, tylko opieram się na tym co inni zrobili i mam wrażenie, że moja praca jest jakaś gorsza, bo tylko opisuję co inni zrobili. Tyle, że co ja więcej mogę zrobić :)
  • Odpowiedz
  • 1
@tusiatko: ja miałem dwoch promotorów :) z jednym (właśnie takim luzakiem) prawie sie nie poklocilem, bo on mówił że to nie tak powinno być (w sensie merytorycznym) z drugim już pogadalem normalnie :)
  • Odpowiedz