Wpis z mikrobloga

@Candy51: jak obmyślił taki plan żeby cały tag zrobić w #!$%@? to musi być po prostu dynamicznym nice guy'em to że jest paskudny nie przekreśla jego social skilla a jak różowa nie leci tylko na wygląd (a są takie) to nawet z jego mordą można ruchać regularnie za darmo i stworzyć szczęśliwy związek. I sam łyknąłem zarzutkę jak wypłynął pierwszy raz w gorących z lalką i było mi go najzwyczajniej
  • Odpowiedz
@Candy51: niesamowicie bawi mnie ten hejt na @WykopekBordo xD dorabianie sobie ideologii do stanu, z którego jak najszybciej trzeba wyjść, stulejarnosc jako społeczność, w której wykopek jest mesjaszem. A potem wielki hejt i buldupy, no bo jak przecież on tak ruchac mogl bezwstydnie xD wyciągnijcie z tego lekcje co poniektórzy i ogarnijcie się, a nie tylko plaku plaku po internetach i szukanie sobie podobnych
  • Odpowiedz
@WykopekBordo: typie, nikt normalny nie wytrzymałby słuchania Twoich wysrywów dłużej niż 30 sekund, ale teraz to szanuję w opór, że tak ich wystrychnąłeś na dudka i oni spijali te treści jak miód xD
  • Odpowiedz