Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki poradzcie ktory odkurzacz dysona kupic chodzi konkretnie o model. Nie potrzebuje z serii animal bo nie mam zwierzat w domu jednak juz dwoje znajomych odradzalo serie v11. Twierdza ze szkoda kasy bo w dysonie najlepsze byly serie miedzy v7 i v10. Moze ktos ma inne odczucia i moze doradzic?
Ja osobiscie sklaniam sie ku: DYSON Cyclone V10 Absolute Cordless Vacuum Cleaner.
#dyson
#sprzatanie
#odkurzacz
  • 6
  • Odpowiedz
@sajmonm: kupilem ten co napisalem DYSON Cyclone V10 jestem zadowolony choc porównania nie mam do zadnego innego jednak moja zona uzywala v11 i tam masz ta opcje ze dostosowuje ssanie do powierzchni jaka odkurza i mowila, ze to jest lipa i nie potrzebny bajer po za tym v11 jest ciezsza. Tak wiec mysle ze ta 10jest ok.
  • Odpowiedz
@fanatyk-teoretyk: Również gadałem z sąsiadem, który ma V10 i ma podobne odczucia co do V11 - że wagowo już jest spora różnica. Mówisz, że jesteś zadowolony z V10? A powiedz mi, jest tam jakiś mądry system ładowania czy albo kupuję sporą stację dokującą albo wyciągam baterię i ładuję ją w jakiejś podstawce?
  • Odpowiedz
@fanatyk-teoretyk hmm mam bardzo podobne panele, więc skoro u Ciebie się sprawdza to u mnie też będzie ok ( ͡º ͜ʖ͡º) wersję tych odkurzaczy absolute/animal/motorhead różnią się tylko zestawem akcesoriów? 1950zl to dobra cena za v10 absolute?
  • Odpowiedz