Aktywne Wpisy

Przegrywex +338
Nie rozumiem tego hejtu na wykopie na Pasuta. On jako jeden z niewielu rozumie o co chodzi z Freak-Fightach. Może czasem jest CRINGE, ale przynajmniej nie jest to kolejna para nudnych oskarków, które są brane tylko dlatego że mają zasięgi i konferencje jak i walki są nudne jak flaki z olejem. Umie zrobić SHOW, walka też niczego sobie.
#famemma
#famemma

Zborro +67
#ukraina tylko przypominam że Ukraińcy codziennie umierają żebyśmy nie mieli granicy z ruskami na całej ścianie wschodniej.
Iga za bardzo zgryźliwa.
Laura masakra, Maciej jakby wyszedł z piwnicy pierwszy raz od dwudziestu lat.
Nie wiem czemu oni ciągle są z tą rodziną, trochę to wygląda jakby wszystko było lepsze niż zostać sami we dwoje :/
A u Was jak wrażenia?
A Iza mnie w tym odcinku trochę zirytowała, zachowuje się jak stara ciotka, non stop strofująca jednak dorosłego człowieka. Mogłaby trochę zluzować gacie xd
Komentarz usunięty przez autora
Co do historii - racja, ale z drugiej strony oni jednak się muszą poznawać jakoś - pomilczeć we dwoje można jednak jak już jest jakakolwiek więź a oni to dopiero muszą zbudować - dowiadywać się o sobie wszystkiego itd... rozumiem go że może potrzebował chwili, no ale to mógł powiedzieć - daj mi chwilę przypomnę sobie a on na siłę powtarzał że nie ma żadnej