Wpis z mikrobloga

Na powitanko mała zagadka, co łączy wszystkie trzy zdjęcia? Dla zwycięzcy, który najcelniej opisze co ujrzał na załączonym obrazku kod na tydzień Game Pass Ultimate (dla nowych i starych użytkowników). Zapraszam. PS. Podpowiem, że zdjęcia łączą 2 rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do udziału zapraszam również szanownych kolegów z tagów Sony.
#xbox #ps4 #ps5
rbbxx - Na powitanko mała zagadka, co łączy wszystkie trzy zdjęcia? Dla zwycięzcy, kt...

źródło: comment_1619774082nQ4MeNRI4QaA48F7hb1UN2.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@Shmoikel: Temu Panu już podziękujemy. Nie tolerujemy tu agresji i wyzwisk, takie rzeczy tylko na tagu #ps5, tu rozmawiamy również na kulturalnym tagu xboxa więc proszę hamować swoje zapędy...
  • Odpowiedz
O kurcze, kompletnie wyleciało mi z głowy. Przyjaciele z tagów Sony nie odpowiedzą, przecież całą ich śmietankę mam na czarnolista ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wybaczcie, tak mi przykro...
  • Odpowiedz
@rbbxx: Wspólny mianownik iż użytkowników ps5 #!$%@? bieda,ta umyslowa również.Typowy użytkownik xboxa ma nowy dom powyżej 100 metrów kwadratowych i kilkuletnie auto a użytkownik ps5 mieszka na 40 metrach kwadratowych i załatwia się do wychodka na dworze.
  • Odpowiedz