Aktywne Wpisy
matihax +173
Kto takie gówno wpuszcza na publiczną drogę? Nawet by nie zauważył wybiegającego dziecka na drogę. Jako ojciec trojaczków powinno się to zezłomować na koszt kierującego.
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
badreligion66 +263
Normalnie lewica była poza sejmem, a PiS ją potężnie wsparł.
Nie bez powodu.
Korwina wyciszali, a Zandberga promowali jak #!$%@?.
@milymirek: LOL. W jaki sposób promowali lewice?
Zanberg który miał ok 3% poparcia, miał wielokrotnie więcej czasu od Korwina, który miał poparcie prawie 5%. Korwina blisko zero zapraszali a Zandberg był stałym bywalcem.
O SLD nie mówiąc - też partia poza sejmowa.
Ale tak sobie tłumacz, zawsze jakiś pretekst sobie znajdziesz żeby zachować komfort bezmyślności.
Przy 5% to już ostre łamanie jakichkolwiek zasad.
W ogóle to tłumaczenie "ja jestem PO albo PiS i sobie nie uznaję Korwina i co mi zrobisz" - i ty tego bronisz. xD
Jawnie plują na prawo a ty to zlizujesz ze smakiem.
@milymirek: Aha lewica byłaby poza sejmem gdyby nie pis? chyba żyjesz w innej rzeczywistości.
@pilovsky: (-‸ლ)
A twoje osobiste przekonania co do jakichś ludzi na szczęście nie jest prawem.
Rządy prawa, sprawiedliwe sądy itp. itd. to wartość nadrzędna, bo bez nich więcej tracisz.
No ale lewica z zasady odrzuca wartości i wtedy ma u władzy PiS, który robi co chce.
Totalnie niezrozumienie natury tematy i wręcz chełpienie się swoją ignorancją. Bo tak jest chwilowo lżej, bo
@milymirek: co chcesz przez to powiedzieć? Przecież od "obalenia komuny" lewicy nie było w sejmie dosłownie jedną kadencję xD