Aktywne Wpisy
spreparowany +119
Mimo fajnych walk i dobrej rozrywki największy plus Bitej Śmietanki to brak mś#!$%@? i dodanie Filipa, jeszcze z czasów komentatorki lola fajnie się go słuchało, budował fajne emocje #famemma
dzkeson +74
Przecież to gowno jest ustawione XD jury dostaje dyrektywy jak głosować, żeby wygrał ich pupilek po zaliczeniu głosów widzów.
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ćwiczę raczej słabo. Ostatni trening na siłowni myślałem że zdechnę, bo chciałem zrobić jak zawsze a kcal zabrakło. Jakieś marsze po 10 km, albo bieganie za rowerkiem dziecięcym raczej.
Jest szansa że to jest za mało kalorii i jakaś woda się tam zatrzymuje albo jakieś inne dziwne procesy? Bo chyba bez jaj że będę to jeszcze ucinał niżej...
Przy treningach na Twoim miejscu zacząłbym od 2800-3000 i patrzył co się dzieje, w razie czego dodając aktywności w postaci większej ilości spacerów lub cardio, żeby nie ucinać kcal.
Zbadaj zero kcal. (Obstawiam 2900 kcal), odejmij rzetelnie 500 - max 700, waż się raz na 2 tyg i ciesz zdrową redukcją, a nie jakieś cyrki głodówkowe odjaniepawlasz.
@Pieczarka_Czarka dobrze mówi, jeżeli nie masz kiedy ćwiczyć.
Zastosuj się i daj znać ( ͡º ͜ʖ͡º)