Aktywne Wpisy
LebronAntetokounmpo +820
Najbardziej nieistniejący problem Polski XXI wieku: galerianki. Nikt nie widział, nikt nie słyszał a film i setki artykułów, tysiące gniewnych komentarzy o tym powstało.
#polska #prostytucja
#polska #prostytucja
Kam_sekwaw +186
Mieszkam od trzech lat w #niemcy. Pracuję jako kierowca autobusu. Miesięcznie ze wszystkim (nadgodziny, weekendy, dni świąteczne, dodatek nocny, premie itp.) śtednio zarabiam 2700 euro netto miesięcznie. Tydzień pracy to 37.5 godzin (związki walczą o 35 godzin). Urlop to 30 dni w roku (związki walczą o 34).
Za zwykła pracę po kursie, który można zrobić w 4 miesiące stać mnie na wynajem 40 m2 mieszkania, które znajduje się 30 minut komunikacją
Za zwykła pracę po kursie, który można zrobić w 4 miesiące stać mnie na wynajem 40 m2 mieszkania, które znajduje się 30 minut komunikacją
#neuropa #bekazprawakow #bekazkuca #seks #heheszki #lgbt #konfederacja
Fantastycznie XD
Teraz mnie uspokoiłeś, są całkowicie zdrowi na umyśle.
No i nigdy analny nie poprzedza oralnego xD.
Ale no nikt tego nie oblizuje, nie wiem skąd ten pomysł xD.
No to polecam zastanowić się nad krypto-homoseksualizmem.
Jak lubisz być #!$%@? to zastanów się nad znalezieniem kolegi do tego.
Pamiętaj, że ludzie dzielą się na tych którzy ruchają i takich którzy są ruchani.
Komentarz usunięty przez autora
To, że coś istnieje niezależnie od orientacji, nie oznacza, że ja to robię xD.
Nie ma takiej potrzeby. Ale ty sobie znajdź, bo twoja obsesja na punkcie homoseksualności jest co najmniej dziwna ;)
Ja nie wiem, bo takich rzeczy nie próbowałem i nie zamierzam.
Układ wydalniczy służy do tego, jak sama nazwa wskazuje, aby wydalać, a nie wkładać tam różne rzeczy.