Jezu wszedłem na fejsie w komentarze i jak szybko włączyłem tak szybko wyłączyłem bo tam same wpisy typu w opór odpuli tego no tragedia xD Sid pewnie podjarana jak to czyta #hotelparadise
@mates1947: Mowa Polska jest bezczeszczona przez takie programy a młodzi nasiąkają tym jak gąbka. No cóż np. dla tej dzieciarni z wykopu taki Krystian co nie szanuje kobiet jest idolem
@Olostro: mityczne szanowanie kobiet xd wydaje mi się, że należy szanować ludzi, a wszyscy, przede wszystkim księżniczki jak SidOlux na przykład, ciągle wycierają sobie mordę „szacunkiem do kobiet”
@Bumelante: zaczął się już z niej podśmiewać typu jesteś pograłbym z tobą w karty wieczorem ale jesteś wtedy pijana. On ma tak że jak się zbliża z jakąś kobietą to zaczyna ją przedrzeźniać później wyśmiewać a jak dojdzie alko to i fizycznie atakować
@blackabigail: No tak na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Basia latała za nim, przymilała się a potem ten oprawca prawie ją udusił pod wodą. Tak na marginesie ostatni raz alko piłem 9 lat temu więc nie mierz wszystkich swoją miarką......
@Olostro: dopiero pisałeś ze jej #!$%@? na IG, a tutaj ze jest spoko, mimo ze strasznie jest zrobiona. Z jednym sie zgadzam, strasznie jest zrobiona, i strasznie #!$%@? w kosmos ego. Ogólnie toxic laska, bez znajomych
@BaBo: Co Ty wkręcasz ja nic takiego pisałem ,,dopiero pisałeś ze jej #!$%@?ło na IG''. Uważam ,że jest laską z zasadami w przeciwieństwie do uczestników aktualnego show. Co chwilę się z jakąś koleżanką pokazuje a Ty kłamiesz że bez znajomych
#hotelparadise