Aktywne Wpisy

multiwitamina +15
bisun +8
Jestem w miarę nowy na wykopie więc na poważnie pytam skąd tutaj takie gigantyczne poparcie dla wysyłania wszystkiego co się da Ukraińcom? Wytłumaczcie mi to proszę .
Naszym interesem jako narodu Polskiego nie jest zwycięstwo Ukrainy tylko porażka Rosji. A porażka Rosji to zajechanie ich sankcjami i wyniszczenie przemysłu jak i wszelkich zapasów zbrojeniowych oraz najważniejsze- odcięcie się Europy od kacapskiego gazu i ropy. A na to trzeba czasu. Chyba każdy kto
Naszym interesem jako narodu Polskiego nie jest zwycięstwo Ukrainy tylko porażka Rosji. A porażka Rosji to zajechanie ich sankcjami i wyniszczenie przemysłu jak i wszelkich zapasów zbrojeniowych oraz najważniejsze- odcięcie się Europy od kacapskiego gazu i ropy. A na to trzeba czasu. Chyba każdy kto

@Klotzmann: no dokladnie. Nie wiem co to sa "belgijskie klasztorne", ale lubie belgijskie biale, i lagery jak nie sa za mocne. A te slodowe powyzej 7% to moga isc sie #!$%@?, za slodkie.
@Klotzmann: tripel i quadrupel to te slodkie? Jesli tak to nie przepadam za nimi, chociaz slodkie stouty lubie
Ale i tak jesli chodzi o slodsze rzeczy w tej mocy to wole dobrego trojniaka
@Gandalf_Rudy: to nie sa slodkie piwa jak jakis milk stout, zreszta kazde jest inne. belgijskie drozdze sa bardzo charakterystyczne.
@Gandalf_Rudy: chyba nie pilem, ale moge sobie wyobrazic.
@Gandalf_Rudy: owszem sa mocne, ale to jest ich zaleta. nie sa to piwa tzw. sesyjne, ktore sie pije dla ochlody w letni dzien.
@Klotzmann: no fakt