Wpis z mikrobloga

@GoldBackUP88: ja trojke to po prostu wessalem, nie moglem sie oderwac :) ale w dwojke najwiecej pocinalem :) a trojka to juz tylko dopieszczona do perfekcji 2 :) rozgrywka w multi jest genialna moim zdaniem w 2 i w 3 to juz po prostu wszystko co najlepsze z 2 i dodane male tylko kosmetyczne poprawki w 3 :) tak powinien wygladac dobry multi moim zdaniem :)
@porque: Chłopaki zawsze robili dobre gry:) Weź te platformówki z PS2 i PSXa jeszcze:) Są perfekcjonistami w swoim fachu:) Jak przejdę jedynkę to wezmę się za resztę:) Ale teraz czasu nawet nie mam żeby pograć;] Są ważniejsze sprawy:)
@porque: Naughty Dog stawia na pokazanie przetrwania w tym post-apokaliptycznym (w sensie, po jakiejś wielkiej tragedii) świecie i emocje pewnie będą brały duży udział w tworzeniu klimatu. Liczę, że AI kierujące dziewczynką będzie zaskakiwać.
@Zioman: ja tak samo oraz kocham ta ala filmowa zawsze fabule, ktorza stworzyli w juz nie raz wspomnianym uncharted i jak widze po tym gameplayu, tu chyba bedzie podobnie, juz nie moge sie doczekac :)