Wpis z mikrobloga

Witam potrzebuje kogoś do remontu łazienki. niestety obecny fachowiec cały czas przekładał termin a teraz zero z nim kontaktu() ma ktoś fachowca godnego polecenia nie ukrywam że zależy na czasie bo pół chałupy już rozgrzebałem #lodz #remontujzwykopem
  • 7
@uBX9qimZwCximxkWwyV7qoRCSqfy72xrjsp: co do apki fixly to ostatnio skorzystałem. Wystawiłem ogłoszenie generalnego remontu - na 5 otrzymanych ofert, tylko 1 była od firmy, która ma jakiekolwiek opinię, że wyremontowali generalnie całe mieszkanie. O firmie zero więcej zmianek w internecie. Reszta to opinie z małych spraw - w stylu naprawa kranu, wyregulowanie okna etc.
Ogółem to się czuję zawiedziony tym serwisem. Liczyłem, że będzie dostęp do całej bazy firm świadczących usługi generalnego remontu
@R__R: Firmy które robią dobrze remonty mieszkań czy inne grube wykończenia domów, to mają kalendarz na co najmniej pół roku do przodu zapełniony z poleceń więc nie mają potrzeby wystawiać ogłoszeń i tracić czasu na fixly czy inne podobne serwisy.
@jarzyn123: Ogółem to sobie poczekam nawet do grudnia bo mi nie spieszno, ale w jaki sposób dotrzeć do takich firm? Wziąć pierwszego lepszego z OLX'a na grudzień to nie problem..., ale zanim z kimkolwiek się dogadam to wolałbym popatrzeć na ich efekty końcowe np. na profilach na FB.
W szczególności, że wolałbym dotrzeć do paru porządnych firm, by zobaczyć jakie są widełki cenowe za ogarnięcie wszystkiego.