Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dominixq: na kompie nie ma z tym problemów. Pobierasz mod manager, wybierasz które mody ma ci zainstalować, a potem piosenek szukasz w necie. Piosenkę instalujesz jednym klikiem, tak jakbyś odpalał magnet linka.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@dominixq: jak chcesz grać używając Q2 na kompie, to musisz pobrać oprogramowanie Oculusa i SteamVR. To wystarczy do grania po kablu. Jak chcesz bezprzewodowo to musisz zainstalować ALVR, albo zapłacić 20 USD i pobrać Virtual Desktop. To nie jest mega trudne. Znajdziesz instrukcję na oficjalnych stronach ALVR lub Virtual Desktop
@PieceOfShit: Wiem o co z tym chodzi ale nadal nie otrzymalem odpowiedzi na moje pytanie,wszedzie gdzie wpisze na yt ludzie pokazuja ze zeby grać bezprzewodowo (i nigdzie nie ma mowyno tym czy jest to wersja oculusowa czy steamowa) trzeba instalowac jakies"mody" do beat sabera potem kazda piosenke wrzucać typowo na questa. I bardziej chodzi mi o to jak wyglada sprawa z custom songami bezprzewodowo ale przez steam bo tego nie ogarniam.
@PieceOfShit: Super o to mi chodziło własnie bo cały czas żyłem w przekonaniu ze jesli nawet bede gral przez steama ale bezprzowodowo to musze wykonac takie same czynnosci jak przy wersji natywnej,dzięki śliczne za rozjaśnienie