Aktywne Wpisy
Nasz unikatowy program edukacyjny "Nowa Ty w IT. Profesjonalizm nie ma płci" nabiera tempa!
Zapraszamy do posłuchania pierwszego podcastu, który powstał w ramach tego projektu.
Cykl 12 odcinków otwiera spotkanie z Katarzyna Blachowicz, zastępczynią Dyrektora Centralnego Ośrodka Informatyki, tegoroczną laureatką Forbes’a a przede wszystkim prawniczką, która zmieniła branżę na IT.
Podcasty prowadzi znana z Radia Kolor Martyna Wojciechowska.
Dołączcie do Nas i słuchajcie naszych podcastów na Spotify!
„Nowa Ty w IT” jest
Zapraszamy do posłuchania pierwszego podcastu, który powstał w ramach tego projektu.
Cykl 12 odcinków otwiera spotkanie z Katarzyna Blachowicz, zastępczynią Dyrektora Centralnego Ośrodka Informatyki, tegoroczną laureatką Forbes’a a przede wszystkim prawniczką, która zmieniła branżę na IT.
Podcasty prowadzi znana z Radia Kolor Martyna Wojciechowska.
Dołączcie do Nas i słuchajcie naszych podcastów na Spotify!
„Nowa Ty w IT” jest
Smutny_procesorr +20
Tucznik to jest inny poziom świadomości, typ potrafił zarabiać po 50 tysięcy złotych na miesiąc i nigdy nie był za granicą, nie podróżował nawet po Polsce, jedynie gdzie był dalej to na #famemma.
Jedynie gdzie żre to tanie fastfoody on nawet nigdy sushi nie jadł xD. To jest dla mnie pojęte jak można mieć takie upośledzenie umysłowe. Ja zarabiając minimalną byłem w kilkunastu krajach i przeżyłem więcej w życiu niż knur
Jedynie gdzie żre to tanie fastfoody on nawet nigdy sushi nie jadł xD. To jest dla mnie pojęte jak można mieć takie upośledzenie umysłowe. Ja zarabiając minimalną byłem w kilkunastu krajach i przeżyłem więcej w życiu niż knur
#teczowepaski #ladnypan
Komentarz usunięty przez autora