Fajnie jakby była opcja w menu zmieniania ikonek z xboxowych na dualshock gram na dualshocku na gf now i no przydałoby się to #cyberpunk2077 #geforcenow
@niepokojoncywonsz: w ogóle to boli we wszystkich grach na PC jak się nie ma xboxowego pada. Jedynie steam robi to dobrze. Szkoda że nie dodaje też jakiejś nakładki podmieniającej kontrolki do niektórych gier czy czegoś podobnego.
@Pawcio_cukierek: u mnie steam nawet nie robi tego dobrze i po za tym że wykrywa pada z ps4 to nie ma w grach overlaya zmieniającego ikony na te z ps4.
@Lazarus2077: no w grach właśnie nie ma, chodziło mi to że jedynie tylko na steam w menu je widziałem w zależności od pada np. ikonki dualshocka albo switchowe i można tam sobie przemapować przyciski od pada w grach które go nie obsługują. Ale pozatym to wszędzie są ikonki xkloca.
@Pawcio_cukierek: to wina deweloperów bo wystarczy zrobić inne ikony jak wykryją urządzenie od ps4. Jak nie miałem pada od xo to powiem że się meczyłem na padzie od psa bo tam inne ikonki są :D
Komentarz usunięty przez autora