Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@SPRAWDZANIE_IP: mam superslim cech-43xx czyli ostatni wypust PS3 od Sony z 2014r z grafiką 28nm procesie. Wg mnie ta rewizja jest najbezpieczniejsza opcja jak ktoś kupuje w ciemno z olx. Są tu bardzo male szansę na YLOD , sama konsola też pobiera mniej pradu

Mam też FATke CECHL i jest to najlepsza rewizja fatki pod względem awaryjności, co potwierdza też serwisy. Moja ma przepracowane 450 dni, nigdy nie była na serwisie
@SPRAWDZANIE_IP: proponuje fatke bo ma wsteczną kompatybilność, w przyszłości dokupisz ps5, i ogrywasz praktycznie wszystkie tytuły które wychodziły na playstation w historii ( ͡° ͜ʖ ͡°) pod względem wyglądu będziesz miał co prawda wtedy dwie najbrzydsze konsole, ale ważne ze działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SPRAWDZANIE_IP: Na każdym PS3 możesz grać w gry z PS2 w większość popularnych tytułów. Teraz można przerobić każdy soft i każda konsole. Instalujesz na super slimie hena i gry z ps2 ściągasz możesz sobie nawet takie gta vcs czy LCs spolszczyć skonwertować i grać. Gry działają dobrze nie ma ścinek ani nic, można powiedzieć ze działa to jak na ps2 albo i lepiej. Do tego smoothing + upscaling i jakoś to