Aktywne Wpisy
chlopak_twojej_matki +131
Z takich ciekawostek z II Wojny Światowej to moja Ś.P. prababcia często mi opowiadała jak wyglądała u nich okupacja w małej mieścince w południowej Polsce. Miejscowość była niedaleko Krakowa i Oświęcimia, więc było sporo wojsk niemieckich i SSmanów. Mieli duży dom, więc często zdarzało im się "gościć" (im się raczej nie odmawiało, bo mogło się skończyć źle) SSmanów i babcia opowiadała mi, że zawsze byli kulturalni, dziękowali, a nawet zdarzało się, że
pieknylowca +173
A czy ty jesteś fucking unstopable? #frajerzyzmlm
Nie wiem czy coś jest nie tak z moim buildem albo savem ale walka jest ultra trudna. Gram na hard co prawda, ale nie sądzę żeby to powodowało że w questach z poziomem trudności średni cyberpsycho zabija mnie czasem jednym atakiem, a jakiś pachołek potrafi mnie zabić czterema uderzeniami gazrurką.
Staty:
41 lvl
420-470 dps
423 pancerz
584 zdrowie
Coś #!$%@?łem czy tak ma być? XD
Komentarz usunięty przez moderatora
To chyba ostarnie co bym o niej powiedział, dlatego się zastanawiam co jest nie tak :P
Gorzej z postacią ktora ginie od 2-3 ataków i muszę cały czas się szprycowac inhalatorem żeby rozegrać jakąkolwiek walkę
@fctr: ja z kolei nie wiem po co hakować cokolwiek w tym crapie poza panelami dla kasy