Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
źródło: image
Pobierz
grzesiecki +154
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
źródło: temp_file5213025786390140720
Pobierz

Serio #!$%@? ? 500 osób dziennie umiera a te darmozjady jeżdżą sobie poćwiczyć uroczystość ? Pograć na trąbkach ? To się w głowie nie mieści. #koronawirus #wojsko
źródło: comment_1616167209JFgV0K7peEy6Jz1H0Tc2mH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@karol1213:
@karol1213: tak a o co chodzi
źródło: comment_16161676472CxpylX9OBMk8e6CzFyuqO.jpg
Pobierz@karol1213: Ta, wsiedli sobie i pojechali. Dla własnego widzi mi się. Weź się w czoło puknij. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Nie wiem czy to wytrzymasz ale kilka lat temu było 15lat xD
Łatwe pieniążki xD
Ale musisz być małym czlowieczkiem
Zlikwidować armię i zdać się na łaskę armii USA?
Dobra, to nie ma sensu bo widzę że jesteś jakiś szalony
albo przyjrzeć się przetargom miejskim
albo....
Jak to jest powód żeby zlikwidować armię to jesteś zwyczajnie głupi, bo nie ma żadnej zależności między łapówkarstwem a zasadnością posiadania armii
Tych wszystkich dziadów i ich świtę powinno się postawić obok obajtka i chłostać...
Niegospodarność (delikatnie mówiąc), to tylko czubek góry lodowej dla której bym sie pozbył tego naszego pseudo wojska, które nadaje sie do pilnowania dyskotek, albo schodów co najwyżej.
Jedyna dobra decyzja jaka była to zniesienie
Twoim tokiem rozumowania powinniśmy wszystko zarzucić jak ma działać na takim poziomie.
wydatki na wojsko 2-2,5% pkb
wydatki na uczelnie 1-1,2% pkb
Co mówiłeś o toku rozumowania ?( ͡° ͜ʖ ͡°)