Wpis z mikrobloga

Widzę , że ładnie już tego edofila poj# i jeszcze te gadki ,że do kogoś pojedzie i go napier# a jego kobietę zwiąże i zgwałci. Jedyne co możesz zgwałcić edofilu to te 2 koty a naje# to sobie możesz swoją karlicę. Tak wszystkich by nap# każdemu by naje# bez problemu a #!$%@?# ścierwo edofilskie od 2 lat nie wynurza tego krzywego nochala byle tylko ktoś nie wystalkował jego adresu i nie przyszedł go przypadkiem wyjaśnić , śmieszy mnie ten edofil. Mam nadzieję ,że gościu do którego były te groźby zapisał sobie tego live i złoży na tego jeb# edofila adekwatne zawiadomienie. Gdyby była taka możliwość sam bym edo# rozj# ten wielki nochal ha tfuu na plastusia.
https://www.youtube.com/watch?v=nAe7w5NgHBE
#patostreamy
#gural
  • 5
@johnson11: edofil powinien już dawno zniknąć, teraz kreuje się gangstera cwaniaczka co to nie on a tak naprawdę to ścierwo jest na jednego strzała, teraz grozi jak zawsze a jak przyjdzie co do czego to znowu plastuś będzie płakał ,że to zostało opatrznie zrozumiane ,że przecież on tak tylko powiedział żeby było show, i dlaczego ludzie mu przypisują łatki. Nie preferuje konfidenctwa ale mam nadzieje ,że serio gość w stosunku do