Wpis z mikrobloga

Witam mam zamiar zakupić swoją pierwszą parkę na stockx. Interesuje mnie dokładnie New Balance Vision Racer
White Pink 9 U.S. W sumie to nie wiem czy 9.5 nie brać :/ ultraboost mam 9 tak samo af1 high (one z początku były ciasnawe lekko ale się rozbiły).Co do stockx to czy jak ustawiam Place Bid to od razu kasa z mojego konta zostaje zablokowana czy dopiero jak wyskoczy mi powiadomienie o dostępności to wtedy odbywa się płatność? Dzięki z góry za pomoc :)
#stockx #newbalance #streetwear #buty
  • 4
@Buli98: Czyli w Place Bin ustawiam swoją kwotę za jaką chce kupić np 100$ do tego doliczają się te dodatkowe koszty czyli transport itd Suma ostateczna powiedzmy wychodzi 130$ Dodaję metodę płatności i czekam aż pojawią się buty w tej mojej cenie. Gdy się pojawiają to kupuję a kasa wtedy schodzi z konta. Tam jeszcze jest coś takiego jak Bid Expiration ustawione na 30dni czy zmiana tej wartości jest jakoś dodatkowo
Jeszcze jedno pytanie np te buty które ja chce kupić mają kup teraz np 178$ a naprzykład ostatnia sprzedaż była za 105$ czyli to znaczy że ktoś te buty za 105$ kupił? Sorka za takie pytania ale pierwszy raz kupuję z tej strony :)

tak

Tam jeszcze jest coś takiego jak Bid Expiration ustawione na 30dni czy zmiana tej wartości jest jakoś dodatkowo płatna i ma jakiś wpływ większy na zakup?

nie