Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +191
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
WielkiNos +307
Co, mają zaorać wydawnictwo na kompie, bo to nie są prawdziwe ekskluziwy, skoro właściciele innej japońskiej zabawki mogą również je ograć na PC?
Wojenki konsolowe są domeną dzieci i głupich ludzi o niskich zarobkach. No i trolli - tutaj mamy jednego.
A tam zarabiają kilkukrotniej lepiej
@PieceOfShit: Gościu, ale ja mam w czterech literach ile MS ma platform bo nikt mi nie płaci za ekscytowanie się tym xD Niech im się powodzi i niech wydają fajne gry ¯\_(ツ)_/¯ Tak samo mam w dupie ile Sony ma platform i ile będzie zarabiać, bo jedyne co mnie obchodzi to że dostanę od nich dobre gry xD Czego
Wmawiaj sobie co tam chcesz, w dowodzie cię nie mam xD Bo i ja wiem i ty wiesz, że nie grasz w nie tak na prawdę dlatego, że nie masz na czym - stąd frustracja. Stąd ślinienie się na myśl, że xbox W KOŃCU będzie miał jakieś głośne eksy, poza kolejnymi Gearsami. Niech ma, na zdrowie! Ogram sobie na jedynej prawilnej