Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@greven: Ciebie przerasta idea posiadania przez MS dwóch platform do dystrybucji gier i chęć maksymalizowania liczby ekranów na których można zarabiać na subskrypcji z grami.
Co, mają zaorać wydawnictwo na kompie, bo to nie są prawdziwe ekskluziwy, skoro właściciele innej japońskiej zabawki mogą również je ograć na PC?
  • Odpowiedz
@Griffith: jakim trzeba być biednym polskim śmieciem, żeby bronić krórejkolwiek konsoli xD Przecież to sprzęt z ceną osiągalną po krótkim odkładaniu icmożna mieć obie konsole, jeśli uznamy że interesują nas tytuły z obu systemów.

Wojenki konsolowe są domeną dzieci i głupich ludzi o niskich zarobkach. No i trolli - tutaj mamy jednego.
  • Odpowiedz
Ciebie przerasta idea posiadania przez MS dwóch platform do dystrybucji gier

@PieceOfShit: Gościu, ale ja mam w czterech literach ile MS ma platform bo nikt mi nie płaci za ekscytowanie się tym xD Niech im się powodzi i niech wydają fajne gry ¯\_(ツ)_/¯ Tak samo mam w dupie ile Sony ma platform i ile będzie zarabiać, bo jedyne co mnie obchodzi to że dostanę od nich dobre gry xD Czego
  • Odpowiedz
@Griffith:

nie gram w gierki sony, bo sa #!$%@?.

Wmawiaj sobie co tam chcesz, w dowodzie cię nie mam xD Bo i ja wiem i ty wiesz, że nie grasz w nie tak na prawdę dlatego, że nie masz na czym - stąd frustracja. Stąd ślinienie się na myśl, że xbox W KOŃCU będzie miał jakieś głośne eksy, poza kolejnymi Gearsami. Niech ma, na zdrowie! Ogram sobie na jedynej prawilnej
  • Odpowiedz