Wpis z mikrobloga

mirki warto teraz wejść w gme? jestem totalnym żółtodziobem, chce sobie wejść dla zabawy za jakieś marne 200/300zł, płakać nie będę jak jebnie ale nie wiem czy jest sens wchodzić rn
#gme
  • 30
  • Odpowiedz
@wachu321: podobnie mówili o Bitcoinie w 2012, 2014, 2016 i 2018. Teraz też tak mówią.
Jeśli teraz nie wrzucisz, to możesz żałować, a jak mówisz, że płakać nie będziesz, to wchodź śmiało
  • Odpowiedz
@tytanowy_kalafior: no ja właśnie żałuję, że nie zrobiłem dosłownie #!$%@? nic parę lat wcześniej gdy btc szalał. Teraz postanowiłem że nie popełnię drugi raz tego błędu i mam w BTC jak i w paru innych krypto schomikowany hajs. Nie na tyle żeby mnie bolał jak go stracę, bo łącznie może tam jest z marne 2 tysiace, ale jak #!$%@? w górę to przynajmniej sobie coś kupie xD
  • Odpowiedz
@wachu321:

no ja właśnie żałuję, że nie zrobiłem dosłownie #!$%@? nic parę lat wcześniej gdy btc szalał

Heh, znałem jednego gościa z mojego akademika, który kopał BTC w 2012. Nie zdawałem sobie sprawy z tego, że gość będzie milionerem i teraz faktycznie ma Lambo, Audi R8, mieszka w Dubaju i żyje jak król. Ja sobie ciągle mówiłem, że poczekam na odpowiedni moment i kupię, a później tylko żałowałem, że jednak
  • Odpowiedz