Aktywne Wpisy
kamilek123 +771
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Mirasy pytanie. Pode mną wprowadziło się małżeństwo 2+2. Dzieci w wieku na oko 3-4 lat. Od rana do wieczora jest wrzask. Nie powiem trochę zaczyna być to uciążliwe. Dodam, że maja metraż taki sam jak mój czyli 45m2 xD. Bije się z myślami czy tam zejść i pogadać z nimi żeby się tymi dziećmi trochę zajęli czy po prostu olać temat bo to dzieci. Byłem już tam raz #!$%@? w drzwi ale
Dodam, że minoksidyl stosuje już 1,5 roku.
#finasteryd #finaster #propecia #lysienie #minoksydyl
Jak juz wskakujesz na Fina to wiążesz sie z nim na całę życie lub do momentu w którym zależy Ci na włosach
1mg może jest po prostu kwestią wygodniejszą
Jest to kwestia tego że Proscar 5mg kosztuje 28 zł i Ci to starczy po podzieleniu na prawie 4 miesiace.
5 mg biorą ludzie na prostate i też żyją.
Po prostu się utarło że 1 mg jest najlepszą opcją a że Proscar po podzieleniu wychodził najopłacalniej ze wszystkich taka została norma.
Teraz widzę że finapil 1 mg jest
To już zależy od Ciebie jak chcesz wejść spokojnie to możesz zacząć od małych dawek co 2 dzień i obserwować czy nie masz uboków małe jest prawdopodobieństwo ale jednak lepiej poważnie do tego podejść.
@Razor1711: głupota, jak brać to już codziennie bez żadnych przerw
Efektem ubocznym są nowe wlosy na ciele. Pojawiły się na barkach i bicepsie, ale to dopiero w ciągu ostatniego pół roku- moze to akurat zbieg okoliczności...