Aktywne Wpisy

ligghead +21
POKEMON: BIEL I CZERWIEŃ
Pracowałem nad tym projektem przez jakiś czas po cichu, ale to już czas żeby nabrał większego rozgłosu. Wraz z grupką znajomych pracuję nad projektem Polskiej gry Pokemon w stylu tych z Generacji 4. Wszystko zaczynamy od zera: Mamy własną ścieżkę dźwiękową, fabułę, grafikę, oraz PokeDex, który na chwilę obecną składa się z 94 nowych stworków, oraz 38 form regionalnych. Wersja demonstracyjna powinna pojawić się już niebawem, a aktualizacje
Pracowałem nad tym projektem przez jakiś czas po cichu, ale to już czas żeby nabrał większego rozgłosu. Wraz z grupką znajomych pracuję nad projektem Polskiej gry Pokemon w stylu tych z Generacji 4. Wszystko zaczynamy od zera: Mamy własną ścieżkę dźwiękową, fabułę, grafikę, oraz PokeDex, który na chwilę obecną składa się z 94 nowych stworków, oraz 38 form regionalnych. Wersja demonstracyjna powinna pojawić się już niebawem, a aktualizacje

"Rozumiem, że ze zwrotem kosztów mógł by być problem ale żeby chociaż kolejna gala była darmowa albo z jakimś rabatem... sory ale stracicie klientów. Po co po raz kolejny oglądać stare walki .. Do tej pory kupowałam każdą galę na 10 na pewno się dobrze zastanowię, bo jak mam czytać wyniki na fb to bez sensu"
Hah, dziewczyno- kogo ty chcesz oszukać? Oczywiście że wykupisz PPV na kolejną galę, bo nie oprzesz się pokusie by zobaczyć wygibasy swojego ulubionego jutuberka ahahahaha. Jeszcze będziesz Boxdela po jajach całować że daje ci taką możliwość. Zastanowić to się możesz, ale co najwyżej nad swoim życiem i co poszło w nim nie tak że rajcuje cię taka niskich lotów rozrywka.
"sory ale stracicie klientów"
Ta...jeśli już ktoś coś straci to ty- swoją godność jak po takim numerze wykupisz kolejną galę (chociaż to jest jasne i oczywiste że wykupisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Fame mma nie straci żadnych klientów i chyba zwariowałaś droga Julko jeśli myślisz że ktokolwiek zwróci wam za tą usterkę pieniądze. Fame mma ma was w dupie, zrozum to. A rabat na 10-tkę zobaczysz jak świnia niebo ahahahaah
#famemma #mma