Aktywne Wpisy
jegertilbake +27
#antynatalizm
Czy od początku istnienia tego tagu lub może istnienia ludzkości podał ktoś w końcu choć jeden dobry argument za posiadaniem potomstwa czy dalej nic?
Dawno tu nie zaglądałem więc będę wdzięczny za update tl;dr
Czy od początku istnienia tego tagu lub może istnienia ludzkości podał ktoś w końcu choć jeden dobry argument za posiadaniem potomstwa czy dalej nic?
Dawno tu nie zaglądałem więc będę wdzięczny za update tl;dr
brh4life +634
UDAŁO SIĘ!
Zbudowałem wehikuł czasu! Piszę do was z 2030r, na dowód wrzucam screena z głównej!
Zbudowałem wehikuł czasu! Piszę do was z 2030r, na dowód wrzucam screena z głównej!
Przekroczyłem 30 i postanowiłem wprowadzić wielkie zmiany w moim życiu. Zmiana pracy, budowa domu i rozstanie. Nie wiem czy za bardzo się nie rozpędziłem, boje się roztrzaskać o ścianę. Myślicie że facet po 30 ma szansę znaleźć drugą połówkę. Dodam, że jestem introwertykiem (tym prawdziwym :) ) przez co kontakt z ludźmi mnie czasami męczy. Gdzie taką znaleźć?
Może mam zbyt wielkie wymagania, szukam kogoś o podobnym charakterze. Poprzedni związek załamał się po zamieszkaniu ze sobą. Byliśmy z zupełnie innych światów. Ja z mało zamożnej rodziny ze wsi, ona z bogatej z miasta. Cały czas czułem się przy niej gorszy co wielokrotnie dawała mi do zrozumienia.
Gdy przeglądam portale randkowe mam wrażenie, że większość tam osób to ludzie po przejściach z dziećmi, rozwódki itp. Po tym wszystkim co się wydarzyło zatrzymałem się i nie wiem co dalej, boje się tego..
#badoo #tinder #portalerandkowe
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6042a851d2f37c000a2c0ae5
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora