Aktywne Wpisy
Smarek37 +338
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
qeti +82
#pytanie #cobyszrobil #aniebedesiespowiadala #icstondizabierzpytanie #ochcichodzi #niebedesiedolowala #tagitodlamniewyzywanie
@sensi: Spędziłabym miesiąc w Portugalii - to takie do zrobienia, ale dużo strachu do przełamania, bo jestem ogromną boi dupą jeśli chodzi o samotne podróżowanie.
@olderoc: Tak zupełnie oświęcić się temu co się lubi, kuszące :)
Komentarz usunięty przez autora
To co ja bym robił, to pewnie też podróżował plus próbował częściej nowych rzeczy, próbował odnaleźć miłość. Niby też takie proste rzeczy, a jednak czasem niełatwe.
@EnderWiggin: No to wiatraki zdalnie naprawiać możesz, jak będzie potrzeba to wleziesz, a i trawkę zasiejesz wokół jakby czasu starczyło. przemyśl :D
@sensi: Ano nie ma. Poza tym nikt nie chce spędzić tam aż miesiąca, a ja chcę wchłonąć Portugalię i się nią natrzeć :D Strach niestety paraliżuje przy najprostszych wydawałoby się sprawach.
@r0k0: Banie się czegoś nie oznacza, że jest się życiową #!$%@?ą. Weź no.
Sam ze swoimi strachami zmagam się ponad 20 lat, także rozumiem Twoje obawy (choć nie wiem jakie są, ale schemat często jest podobny). Ewentualnie pozostaje szukać jakiegoś niebieskiego
@sensi: W tym wyjeździe też chodzi o krótką przerwę w życiorysie. i o ile doskonale rozumiem metodę małych kroczków, to tutaj się nie sprawdzi. Może kiedyś trafię na kogoś kto podejmie się wycieczki ze mna :)
@olderoc: Ten stres nas wszystkich #!$%@? i wypluwa, więc się nie dziwię.
@Tosiek14: Też się boję.
@Vagirio: A tego to nie rozumiem.
@BigKokonat: To jedno z najgorszych uczuć, w sensie, że cos się zawaliło. I wiesz, jakkolwiek to banalnie nie brzmi - zawsze jest czas na