Mirki, właśnie sprzedalem anet a8, miałem ja prawie 4 lata. Co kupić teraz? Ender 3, 5? Chciałbym mieć bltouch, większe pole robocze nie jest raczej konieczne. Chciałbym coś co będzie albo szybsze albo miało dużo lepsza jakość wydruku. Budżet tak 1k ewentualnie 1.2k jak coś fajnego. Najlepiej wysyłka z polski albo Ali z pl/Czech itp.
@pablodesign: powodzenia z blt na krzywym stole. a na prostym stole po uj blt? raz ustawiasz i bangla, chyba ze nie ogarniasz i drukarka nie jest nawet dobrze poskrecana
@100kW trochę nie rozumiem przecież po to jest blt żeby kompensować ewentualne krzywizny stołu. W anet miałem pojemnościowy czujnik ale nie dało się z nim używać szyby do drukowania.
@pablodesign: jak ogarniesz wszystko inne to lekka krzywizna stolu nie robi wrazenia, i tak po paru warstwach to sie niweluje. Wydrukow dla nasa nikt tu przeciez nie robi, a do technicznych rzeczy ktore drukuje do pracy w zupelnosci wystarcza
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
#druk3d #drukarki3d