Aktywne Wpisy

DailyMail.com uzyskał fragmenty wspólnego raportu US Air Force, NASA i FBI na temat poprzednich wtargnięć na bazy wojskowe oraz relację oficera. Wygląda to bardzo źle. Wiedzą o tym od co najmniej roku i nie potrafią tego złapać. Spotykają się z technologią dotąd niespotykaną. Próbowano użyć sprzętu Sił Specjalnych i żadnych efektów. Wszystko co władza oficjalnie podaje to kłamstwa, sytuacja jest ekstremalnie zła. Jednocześnie władze USA już wcześniej wykluczyły udział obcych państw.
Cały
Cały

TypowyFraciarz +32
Myślałem że nie da się być niepełnosprawnym intelektualnie x2 jednak da się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście uprawnień do parkowania na takich miejscach brak
#parkowanie #kierowcy #polskiedrogi #polscykierowcy #niepelnosprawni #policja #strazmiejska #warszawa
Oczywiście uprawnień do parkowania na takich miejscach brak
#parkowanie #kierowcy #polskiedrogi #polscykierowcy #niepelnosprawni #policja #strazmiejska #warszawa

źródło: image_picker_BE8AA8C9-D6FF-4A60-B1DE-90342FCF5253-6282-0000031431576F64
Pobierz
Mam taką wkurzającą przypadłość, że na jednej stronie wpolityce.pl filtry usuwają mi z artykułów widżety z twittera,, czy instagrama. Na innych stronach działa normalnie.
Już wiem, że odpowiedzialne za to są listy filtrów
POL: Oficjalne Polskie Filtry do AdBlocka, uBlocka Origin i AdGuarda
oraz
EasyPrivacy
Niestety nie potrafię dojść do tego, jak to naprawić.
Ktoś ma jakiś pomysł?
#ublock #adblock #firefox #kiciochpyta
źródło: comment_1613076513duqPei5xaLCpvJR7p2QYs7.jpg
PobierzGdy mam włączone listy POL: Oficjalne Polskie Filtry do AdBlocka, uBlocka Origin i AdGuarda oraz EasyPrivacy to mimo znoopowania wszystkiego, nadal nie ma widżetów na stronie.
źródło: comment_1613087140ZRhXZ6dMUOE85b0qSUt1Df.jpg
Pobierzźródło: comment_1613215526SalEQ3ak2cKn4NV5RZWvs6.jpg
Pobierz